Nou “Encontres” de centres d’estudis i ateneus al Maresme

23 de novembre a Sant Andreu de Llavaneres

Nou “Encontres” de centres d’estudis i ateneus al Maresme
Nou “Encontres” de centres d’estudis i ateneus al Maresme

L'Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i la Federació d'Ateneus de Catalunya us conviden a participar a la segona edició dels "Encontres", què pretenen generar un espai de confluència en l'àmbit comarcal entre centres d'estudis i ateneus. 

Aquestes sessions s'emmarquen dins del programa "Sumar per multiplicar", què té com a objectiu generar sinergies i col·laboracions entre els centres d'estudis i els ateneus a partir de trobades arreu del territori. 

Després de l'èxit de la primera edició, realitzada al Centre Cívic Mas Lluí, seu del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), el cicle de sessions continua continua al Maresme i arriba a Sant Andreu de les Llavaneres, seguint amb la seva tasca de crear llocs de trobada entre els centres d'estudis i ateneus d'arreu dels territoris catalans. 

La trobada tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 18.30 hores al Casal de les Llavaneres (Av. de Catalunya, 56), a Sant Andreu de Llavaneres.

La segona edició dels Encontres compta amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal del Maresme i amb el suport del Casal de les Llavaneres i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Us podeu inscriure a través de l'enllaç següent: INSCRIPCIONS.

Adjunt a la notícia trobareu el díptic amb tota la informació dels centres i ateneus participants al territori.

 Descarrega document