VI Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori

Primera circular

VI Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori
VI Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori

Els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2023, l'Institut Ramon Muntaner (IRMU) iniciarà els actes de celebració del vintè aniversari de la seva constitució, el dia 3 de juliol de 2003, amb la VI Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori, que tindrà lloc a Móra la Nova.

Per celebrar aquests 20 anys us convidem a sumar-vos a aquesta efemèride que també és vostra!

La jornada té com a objectiu fer una anàlisi de l'associacionisme en el moment actual, estudiar les tendències en els estudis locals i repassar projectes de present i de futur. A més a més, està pensada per a que pugui ser gaudida per al públic general.

Es tracta d'una activitat que l'IRMU celebra cada dos anys i que enguany també servirà per celebrar els 20 anys de la seva constitució, que va tenir lloc el 3 de juliol de 2003.

El divendres 30 de juny tindrà lloc al Mas de la Coixa (seu de l’IRMU) l’estrena del videomapatge dels 20 anys de l’IRMU, presentacions de les publicacions actuals de l’IRMU i l’acte de celebració dels 40 anys del CERE.

El dissabte 1 de juliol es portarà a terme la VI Jornada de l’Institut Ramon Muntaner al Casal Municipal de Móra la Nova, on analitzarem l'associacionisme en el moment actual, estudiarem les tendències en els estudis locals i repassarem els projectes de present i de futur. 

Cal confirmar l’assistència abans del dia 22 de juny a través del formulari següent: INSCRIPCIONS.

En breu, us informarem del programa definitiu.

Esperem poder comptar amb la vostra presència.