Quina activitat fareu per Sant Jordi?

Sumar pe multiplicar

Quina activitat fareu per Sant Jordi?
Sant Jordi 2023

Enguany, volem celebrar plegats aquest Sant Jordi. Per aquest motiu, l'Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, la Federació d'Ateneus de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, us convida a participar en la campanya de Sant Jordi "La cultura més a prop, més teva".

En aquest context, estem preparant un directori interactiu amb totes les activitats que duran a terme els ateneus i centres d'estudis per celebrar plegats Sant Jordi 2023.

Per aquest motiu, animem a tots els ateneus federats, centres d'estudis i entitats culturals que estigueu preparant alguna activitat per Sant Jordi (parada de llibres, presentacions, activitats didàctiques, etc.), que ens la comuniqueu mitjançant el formulari següent: FORMULARI.

Amb aquesta acció volem posar la cultura local en el focus i donar visibilitat a la ingent tasca que feu dia a dia els centres d'estudis, els ateneus, les associacions i les entitats culturals.

Així doncs, teixirem xarxa de propostes culturals nascudes des de l'associacionisme i sumarem per multiplicar en la promoció d'activitats per la diada d'enguany de tot el territori català.