Nova jornada formativa sobre arxius d’entitats

Lleida, 1 d’abril de 2023

Nova jornada formativa sobre arxius d’entitats
jornades arxiu privats

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU), la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana (CCEPC) continuen amb l’organització aquests tallers amb l'objectiu de facilitar les eines bàsiques per tal que els fons documentals de les entitats rebin un primer tractament i evitar així la pèrdua de documents i/o informació.

Els tres tallers celebrats fins ara a Mataró, Sitges i Valls han gaudit d’una bona acollida i una molt bona valoració posterior.

La sessió es centra en directrius pràctiques basades en la publicació Protocol de suport als arxius de les associacions culturals a Catalunya, coordinada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i la Direcció General del Patrimoni Cultural.

El taller està destinat a totes aquelles persones vinculades a associacions culturals (ateneus, centres i instituts d'estudis, col·lectius, associacions, etc.).

El proper taller programat és:

  • Dissabte 1 d’abril de 2023 - de 10 a 13.30 hores - Ateneu Popular de Ponent (Carrer Pau Claris, 10, Lleida).

Enric Cobo Barri, Cap del Servei de Coordinació de la Xarxa d'Arxius Comarcals, i Xavier Pedrals i Costa, llicenciat en història i magíster en arxivística, conduiran els tallers. Cada sessió disposa d’un màxim de 25 places.

Cada sessió té un màxim de 25 places disponibles i cal inscriure's a través de l'enllaç següent: INSCRIPCIONS.