Nadala conjunta CCEPC, FAC i IRMU i sorteig

Per un 2023 sumant per la Cultura

Nadala conjunta CCEPC, FAC i IRMU i sorteig
Nadala CCEPC-FAC-IRMU

la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i us desitgem unes bones festes i un feliç 2023.

El 2022 s’han engegat tot un conjunt d’iniciatives de treball que volem continuar fent créixer. La nostra suma permet multiplicar la incidència i repercussió de les nostres propostes adreçades a enfortir el teixit cultural de l’àmbit lingüístic català.

Volem agrair la col·laboració de tots els centres d’estudis i ateneus que ens han ajudat a fer possibles les propostes que hem plantejat i que estan obrint la seva mirada per afavorir l’encontre d’ambdós col·lectius en benefici dels seus associats/des, de la seva població, de la seva comarca i en definitiva, en benefici de la cultura.

Som cultura i recerca de base, imprescindibles per a explicar qui som i quin futur volem per a la nostra societat.

FAC, IRMU i CCEPC continuem treballant amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que també forma part del patronat de l’IRMU. Estem al servei de les entitats, de les vostres necessitats i dels vostres associats i associades. La nostra cultura, la nostra societat, la pervivència de la nostra llengua, no s’entendria sense aquest teixit arrelat al territori que conformeu i que conformem.

Com a darrera acció de l’any us volem proposar que participeu amb els vostres associats i associades en un sorteig ple de productes culturals des de les tres entitats, que publicarem el dia 22 de desembre a la tarda a les nostres xarxes socials:

  • Un lot de llibres de la collecció Terra d’Ateneus
  • 2 entrades dobles per l’espectacle Un concert a la Casa Blanca
  • Un exemplar de les actes del Congrés Associacionisme cultural. Entre el mosaic i les xarxes
  • Una còpia del catàleg de l’exposició Espai i Festa. La transformació festiva de l’Espai Urbà a les viles i als barris de Barcelona

Hi haurà 5 guanyadors! Participa-hi als nostres perfils d’Instagram:

Per un any nou ple de cultura, associacionisme i voluntariat.

#TeiximComunitatCultural