Un servei per a les persones associades als centres d’estudis
Tornem a insistir en la divulgació i la recomanació de la nostra revista digital frontissa.cat. Des de la seva posada en marxa el març de 2021 fins ara, ha mantingut l’activitat d’edició d’articles de forma constant i periòdica, d’aquesta manera els subscriptors reben cada mes el butlletí mensual amb un mínim de vuit articles nous i algunes referències bibliogràfiques.
La revista aplega les seccions de l’edició en paper (editorial; des de la universitat; l’entrevista; coneguem els centres d’estudis; una imatge, una història; l’arxiu; el museu; IEC; ressenyes i novetats bibliogràfiques) i altres seccions pròpies (literatures, geografies, patrimonis, l’entorn, articles d’opinió i la més recent: rutes). El nombre de membres del consell de redacció s’ha ampliat amb l’objectiu d’assegurar la proposta d’articles de tos els territoris de parla catalana.
Constatem que la revista ha tingut molt bona acceptació i anem consolidant una base d’usuaris fidels tal i com ens mostren les dades estadístiques de consulta. Frontissa.cat és una proposta atractiva i oberta, no només per a un públic proper als centres d’estudis, sinó per a qualsevol persona interessada en temes de cultura del nostre àmbit lingüístic.
És per això que tornem a fer una crida a tots els centres d’estudis per tal que doneu a conèixer frontissa.cat als vostres associats, oferint-la com un servei més de les entitats que formen part del col·lectiu i convidant-los a activar la subscripció gratuïta mitjançant la pàgina web www.frontissa.cat.