ccepc.cat

Nova web corporativa

ccepc.cat
Geolocalització de centres d'estudis

Comencem l’any 2022 amb l’estrena d’una nova web corporativa de la CCEPC: www.ccepc.cat. Tot i respectar bona part de l’estructura del web anterior, n’hem canviat el disseny i l’hem fet més nítid i fàcil de llegir, n’hem augmentat les capacitats tècniques (adaptació a la lectura des d’aparells mòbils, connexió a les xarxes socials) i hi hem sumat nous recursos per a accedir a més continguts. Us en fem cinc cèntims:

  • El cercador de centres d’estudis recull les dades bàsiques de cada entitat (nom, adreça, contacte, logotip i breu descripció). La novetat és el mapa amb la geolocalització de cada entitat.
  • Publicacions de la CCEPC. Es pot accedir a cadascuna de les publicacions de la Coordinadora (actes de congressos, catàlegs d’exposicions, altres publicacions), la majoria de les quals enllacen amb el repositori Calaix, on es poden llegir i descarregar.
  • Exposicions. Accés a cadascuna de les exposicions produïdes i visualització dels corresponents plafons.
  • Ampliació dels recursos a l’abast dels centres d’estudis: enllaços a vídeos de ponències de congressos, jornades de formació i eines de gestió.
  • Es generarà un butlletí amb les últimes notícies incorporades que serà enviat per correu electrònic.

Esperem que la nova web sigui del vostre grat, esperem comentaris i suggeriments per anar-la millorant entre tots i totes.