Recomanar frontissa.cat

Revista digital de la CCEPC

Recomanar frontissa.cat
Recomanar frontissa.cat

El mes de març de 2021 es va posar en marxa el format digital de la revista Frontissa (www.frontissa.cat), amb la incorporació dels continguts que formen part de l’edició en paper (editorial; des de la universitat; l’entrevista; coneguem els centres d’estudis; una imatge, una història; l’arxiu; el museu; notícies de la CCEPC i de l’Irmu; IEC; ressenyes i novetats bibliogràfiques) i la creació de noves seccions (literatures, geografies, patrimoni, l’entorn, articles d’opinió i la més recent: rutes).

Des de frontissa.cat es pot accedir a les xarxes socials de la CCEPC (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube).

Durant aquest temps hem assolit el repte de mantenir cada mes un nombre constant de continguts: quatre articles de seccions, quatre articles d’opinió més les presentacions de novetats bibliogràfiques.

Pel que fa a l’acceptació i al ressò que ha tingut aquest mitjà digital, cal dir que hem rebut molts bons comentaris i que el conjunt d’articles ha rebut prop de 50.000 visites des del mes de març fins a finals del mes de desembre.

Tot i aquest balanç positiu, creiem que frontissa.cat encara té molt camí a recórrer. En aquests moment té 450 subscriptors (persones que voluntàriament s’han inscrit al formulari de la pàgina web per a donar-se d’alta com a subscriptors i rebre així el butlletí mensual via correu electrònic). Creiem que amb tot el potencial dels centres d’estudis, aquesta dada hauria d’augmentar. Us proposem que presenteu frontissa.cat als vostres socis/sòcies i als vostres contactes, que la difongueu a les vostres xarxes socials i que oferiu aquest mitjà com un servei més de cada centre d’estudis i com una projecció al coneixement d’altres territoris, altres patrimonis i altres experiències.